Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Veckans ner i vikt-tips: bästa julklappen

  16 december 2016
  Har du idétorka? Här får du ett julklappstips som du själv också får nytta och glädje av!

  Ingen människa är bäst på allt och när det gäller att gå ner i vikt känner man sig ofta som om man är sämst i världen på att ”ha karaktär” och lyckas i sina föresatser.

  Härom dagen skrev jag om att vi inom träning ofta är benägna att göra det vi är bäst på eftersom det är roligare när man känner att man är duktig, men ibland måste vi även göra sånt som inte är det kuligaste vi vet… MEN det blir både lättare och roligare om man hjälps åt. Tänk efter – har du någon som är i ungefär samma situation som du själv? Nån som behöver men inte kommer igång? Ge honom/henne en julklapp som du själv får nytta av!

  Annons

  Ett vackert heminslaget paket är ofta lika uppskattat som en dyrbar gåva i opersonligt inslaget butikspapper. Att innehållet dessutom är genomtänkt och personligt är också mycket värt.

  Ett gymkort kan vara en bra present, men ännu bättre är det om du ger ett fint inslaget paket med ett löfte att du tillsammans med en vän ska ägna en kväll i veckan åt någon bra, nyttig och trevlig aktivitet – en danskurs kanske? Eller att gå stavgång tillsammans varje onsdagsmorgon eller något annat käckt som passar både dig och din kompis.

  Samtidigt som du ger en trevlig gåva får du egen fart på din träning. Kombinationen kostkoll och fysisk aktivitet är den absolut bästa metoden för hållbar viktminskning.

  julklapp

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar