Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Var ligger bästkusten?

  6 april 2016

  Ja, de må säga vad de vill Göteborgarna, men idag ser jag på väderkartorna att de bästa solchanserna finns på ostkusten, framför allt på Öland och Gotland. Jag skulle påstå att det är som vanligt! Öland har ofta oslagbart bäst väder, men eftersom det är en ö är det ofta lite kyligt på våren när allt omgivande vatten är kallt.

  Annons

  Samma sak tycks gälla vid Vänern där jag för tillfället befinner mig. Det spöregnar idag och att ge sig ut på rullskidor vore rent idiotiskt. Jag med mina vita fingrar  skulle inte kunna hålla i stavarna ens. Kombinationen kyla och fukt är det värsta för mig och idag är det 4 grader ute.

  IMG_5175

  Nej, det får bli ett träningspass inomhus. Man kommer långt bara genom att använda sin egen kropp. Uppvärmning med benböj och vift med armar och ben till Spotify-lista, därefter armhävningar, plankor – även sidodito, ”sitta i båten” osv. Nog ska jag kunna bli svettig och flåsig trots att vädret försöker sätta krokben för mina ambitioner.

  Kände att det var läge för en dags halvfasta också. Visserligen har jag skärpt mig de senaste dagarna och låtit bli alla onödor som i förra veckan slank ner. Igår blev det

  Meny-0908-farsbiffar-ny-420x300

  mina goda senapsbiffar till middag och sen bara en kopp te till näst sista avsnittet av Badhotellet. Men idag är det snålkör. Kylen ekar ganska tom, så det blir troligen en smarrig omelett med lök, paprika, parmesanost och skinka. Det ska vara gott att fasta!

  På’t bara! Är du med mig?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar