Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Tanken gör det inte gjort…

  6 maj 2014

  Häromdagen när jag stod i duschen fick jag en jättebra idé till något jag ville skriva om här i min blogg. Jag tänker ofta väldigt bra i duschen, så jag fick nog ihop hela inlägget inuti mitt huvud. Ja, det blev så fantastiskt bra att jag nog inbillade mig att jag redan hade skrivit och publicerat det…så nu när jag kollar när jag senast skrev något, inser jag att det där inlägget troligen åkte ut i avloppet med schamposkummet.

  Annons

   

  Ja alltså – det räcker inte med att tänka vad man ska göra, man måste faktiskt sätta tanken i verket för att det ska hända något. Hur många av er har tänkt tanken att ”jag ska börja träna nästa vecka”, ”På måndag ska jag börja med 5:2”, Efter födelsedagen slutar jag röka…….

   

  För att tanken ska bli verklighet krävs ett beslut och en aktiv handling – har du hört den förut? Just nu borde jag ha varit på väg till jobbet för en bra stund sen, men jag bestämde mig för att skriva ner den här tanken innan den försvann i avloppsröret. Skjut inte upp till morgondagen  det du kan göra idag! Sådana här uttryck finns det mängder av och ändå är många av oss jätteduktiga på att tänka ”jag gör det sen”. Kan vara bra ibland istället för att stressa i onödan, men det handlar om att sortera och prioritera.

   

  Det inlägg som var så bra har jag ingen aning om vad det handlade om så det är troligen gone for ever, men det var säkert inga världsnyheter, så både du och jag kan leva utan det! Ha en finfin dag!

  groda

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar