Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Strömlöst ger extramotion

  15 oktober 2016
  Jag fortsätter mitt livsnjutneri här i Costa del Sol!

  Det är ju inte direkt synd om mig som befinner mig på spanska solkusten, men jag börjar bli en smula irriterad på att inte kunna flytta in i den lägenhet som är färdigställd, inredd och klar. Sånär som på den lilla strömdetaljen… Har nu väntat på att få strömmen inkopplad i över en vecka och inget händer.

  Annons

  Varje dag tar jag min promenad upp till lägenheten och kollar, men det enda goda resultatet av mina promenader är att jag får en sjujäkla pulshöjning i backen.IMG_6132

  21 % lutning är ganska tufft och det bränner gött i vaderna. Men det märkliga är att kroppen börjar vänja sig, eller också är det min mentala inställning som gör att jag tycker att backen är lite charmig! Idag fortsatte jag med en promenad längs stranden – det finns alltid något nytt att spana på.

  Man behöver inte sitta sysslolös på stranden om man inte vill. Den här killen är här nästan varje dag och hans sandfamilj växer!IMG_6146

  Här har någon annan avbildat sina barn i brons – en ganska gullig utsmyckning längs strandpromenaden!

  IMG_6148

  Det kryllar inte av turister längre, så jag lämnade mina prylar på stranden och tog ett svalkande dopp i Medelhavet, kanske 20° fortfarande…

  IMG_6150

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar