Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Strålande bra middagstips!

  29 januari 2017
  Irriteras du av att det pratas för mycket i mobilen vid middagsbordet? Här är receptet som kan hjälpa!

  Jag har åkt på en alldeles ovanligt långdragen förkylning som har gått över i öroninflammation. Oerhört frustrerande eftersom det hindrar mig från att hålla kroppen igång. Vi är hemma i Sverige några veckor, och jag hade hoppats få åka lite längdskidor, men här finns ju inte en gnutta snö och som läget är blir det inte ens en långpromenad. Konditionen har hamnat i källarplanet, men den går att jobba upp igen när penicillinet har gjort sitt.

  Annons

  Det här betyder att jag lägger mer tid än vanligt på att scrolla runt på Facebook. Jag kan tröttna på alla delade videos, bilder och diverse knasigheter, men ibland hittar man riktigt skojiga och – i det här fallet – användbara idéer.

  Visst är det här en suverän idé? – och då är det inte menyn jag tänker på… ”Den första som tar sin mobil får betala notan”. Haha! Jag skulle definitivt stänga av ljudet på min mobil. Är det en middag hemma kan man ju ändra ”straffet” till att den som använder sin mobil får ta hand om disken.

  14485060_1711950615793565_8455241961301745259_n

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar