Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Stötvågor ska fixa foten till Playitasresan!

  4 februari 2015

  Jag har tidigare skrivit att det inte blev ett nyårslöfte i år, men väl att jag bestämt mig för att ta itu med min trilskande fot som hindrar mig från att hoppa och springa. Inte ens jogga funkar, och även om jag fall kan gå, så vore det kul att kunna gå på vanlig gympa och även kunna jogga igen när det blir vår.

  Annons

  Dessutom närmar sig vår fantastiska MåBra-resa till Playitas på Fuerteventura. De här resorna är fenomenala med massor av kuliga träningspass på olika nivåer så att de passar alla. Jag brukar delta i så många pass jag hinner, men en del måste jag avstå från pga min krångliga fot. Det vore suveränt att kunna vara med och skutta igen! Är du nyfiken på våra resor till Playitas – gå in och läs med på länken och skynda dig att anmäla dig medan det finns platser kvar. Vi brukar ha vanvettigt kul!

  2014-12-02 15.06.16

   

  Det här är en bild från vår senaste resa i december 2014,när vi hade gått en promenad i solen upp på berget ovanför Playitas. Nedan ett par bilder från fredagsutflykten som är en höjdare under veckan! Min lunch bestod av grillade calamares…mums!

  2014-12-05 13.12.28 2014-12-05 13.57.47

  Nåväl för att återgå till min onda fot som ska bli bra till resan, så har jag nu äntligen fått ändan ur vagnen! Idag besökte jag en naprapat som jag fått rekommenderad och efter 5 minuter säger han att det lutar åt benhinneinflammation och att han ska försöka med stötvågsbehandling. Upp på britsen och sen var det som att få en spikklubba pangad i benet under några minuter. Skönt var det inte, men förhoppningsvis gör det nytta. Behandlingen ska nu upprepas några gånger, sen får vi se. Kanske resulterar det i att jag blir tvungen att börja jogga igen ;-). Ja, det är ju det jag vill, fast jag tycker det är ganska trist i början tills man fått upp kondisen…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar