Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Stolt nominerad till Life blog awards…

  2 april 2015

  blog_awards_halsa

  Man kan ju inte låta bli att bli lite stolt och glad när man blir nominerad till ett bloggpris. Då måste man få skryta lite, tycker jag. Det är ju inte varje dag sånt händer. Dessutom är jag i ett celebert sällskap med andra bloggare som jag själv tycker är bra och kul att läsa.

  Annons

  Vad sägs om Yoga Girl i samma kategori eller PT-Fia som jag träffade när jag lagade maten till hennes bok. Eller Leila Söderholm som har sin träningsblogg här på MåBra… Jättekul är det och självklart tigger jag lite om röster…gå in och rösta vetja. Länken hittar du här.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar