Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Stöld eller inspiration?

  17 juni 2016
  Jag blev serverad en liten "jordgubbsodling" i Spanien och åkte genast hem och komponerade ett recept som presenterades på samma sätt.

  Jag var i Spanien för en tid sedan och blev serverad en dessert som jag tyckte var så fyndigt presenterad att jag åkte hem och gjorde ett recept som jag serverade på samma sätt. Recept går ju inte att få copyright på, och knappast heller presentationen, så jag gjorde det med gott samvete. Jag hoppas att du blir lika inspirerad som jag och själva receptet kommer i nummer 10 av MåBra. Lite förhandstips är ändå att jag bottnat med en massa jordgubbar, sedan en färskoströra och ”jordlagret” är smulat digestivekex+pepparkaka. Sen satte jag ner lite jordgubbsplantor i form av mâchesallad och  jordgubbsbitar. Visst är det kul?

  Annons

  IMG_5491IMG_5587

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar