Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Sista chansen att få ett rum

  24 januari 2012

  Nu återstår bara några få platser på MåBraresan till Playitas på Fuerteventura i mars. Med risk för att låta tjatig måste jag slå ett litet extraslag för resan. Det är så fantastiskt inspirerande och uppiggande för kropp och själ, att jag skulle ha bjudit varenda en av er om jag bara hade kunnat…

  Annons

  Det finns träningspass som fungerar för alla olika nivåer. Är du en soffpotatis som behöver sätta fart, är det här ett bra sätt att bli inspirerad. Är du van att träna, kan du få en extra utmaning i de tuffare passen. Du kan gå, jogga, cykla, simma, spela tennis eller golf och delta i många av de olika träningspassen som erbjuds.

  Ta med en kompis eller dra upp maken ur soffan och få en aktivitetsskjuts tillsammans? Du kan också resa ensam – här finns många nya vänner att finna.

  MåBra:s garanterad platser är snart slut och hotellet är fullbokat, så vill du komma med är det hög tid att kasta in din bokning nu. Hoppas vi ses! Jag längtar!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar