Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Sista bloggveckan – tack till alla läsare!

  28 mars 2017
  Ett stort och varmt TACK till alla er som läst mina inlägg genom åren. Om några dagar stänger vi det sista kapitlet i min blogg...

  Så har den tiden kommit när jag ska avrunda mitt bloggande. Det har blivit många inlägg genom åren och oftast har det varit ett sant nöje att få skriva ner mina tankar och synpunkter. Höjdpunkten var nog när jag började med 5:2-metoden innan alla andra hade börjat skriva om den. Det blev så mycket uppståndelse kring detta att det medförde att jag fick skriva min första (och hittills enda) bok.

  Annons

  5:2 för kvinnor

  Jag ska lite smått börja passionera mig (uttrycket stulet från min bror) och bloggen är det första av mina uppdrag som försvinner. Men det är inte förrän till hösten jag blir 65, så i övrigt fortsätter jag som vanligt och mina recept kommer ni att hitta i MåBra även under 2018.

  Jag har den enormt stora förmånen att kunna jobba på distans och att kunna trappa ner på det här sättet är ytterligare en fördel. Inte för att jag är det minsta bekymrad om hur jag ska få tiden att räcka till – tvärtom har jag hur mycket som helst som jag vill hinna göra.

  Det viktigaste att få till är tid för motion och träning. I år satte en envis förkylning stopp för mina ambitioner att åka Tjejvasan, men nu har jag varit förkyld så det räcker för flera år framåt, så tanken är att jag ska utmana mig till att åka hela Vasaloppet om ett par år. Om det går vägen är det superkul, men annars är själva träningen det viktigaste och då får målet bli av underordnad betydelse. Men det är bra att ha ett uppsatt mål – det gör det lättare att komma dit man vill. Det här gäller i alla avseenden för mig, oavsett om det gäller att träna, äta bra, bo trevligt eller vad det nu kan vara som står på ”the bucket list”.

  Än återstår några dagar att hitta ämnen att skriva om. Vad borde jag ha tänkt på? Just nu är det tomt i mitt huvud, men om du är snabb med en fråga eller kommentar, så kanske jag hinner svara. Maila gärna [email protected] eller skriv en kommentar i inlägget.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar