Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Semester med skeppsskorpor?

  19 september 2014

  I morgon bitti sätter jag mig på ett flygplan till Split i Kroatien för ett äventyr. Jag har i en massa år pratat om att någon gång segla i den grekiska ö-arkipelagen, men det har aldrig blivit av. Så nu i somras fick jag frågan om jag ville åka med och segla i Kroatien och det är ju i princip samma vatten, så utan att konsultera vare sig almanacka eller pengapung svarade jag blixtsnabbt jaaa! Det kändes avlägset då med slutet av september, men nu är vi redan här!

  Annons

  Det ska bli jättespännande och jag vet inte mer än att vi är 6 båtar med 8 man (och kvinns) i varje båt. Tror att vi ska laga den mesta maten själva, så det blir också kul. Jag älskar att handla mat utomlands – kan gå i timtal och välja och vraka bland alla grönsaker….mums!

  Det blir knappast någon fastedag under veckan om vi inte blir inblåsta nånstans, men i så fall finns det säkert nödproviant…. Ska kanske ta med mig några av de godingar som jag provbakar just nu 😉 Gissa vad de innehåller? Nä det kan du inte, men jag kan avslöja att en av ingredienserna är…..kikärter… och så lite nötter, choklad, kokos……supergoda, jag lovar. Och du får receptet i slutet av december i MåBra nummer 1!

  cookies

  Det blir nog inte så mycket bloggande under den kommande veckan, så jag tar en paus här och nu och återkommer om en dryg vecka! Sköt om er så länge!

  segelbåt

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar