Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Så blev jag superlätt!

  25 april 2015

  Jag har inte glömt min blogg, men jag sitter i Grekland med mycket begränsad tillgång till nätet. Allt är fantastiskt från väder till golfbanor, från mat till motionsmöjligheter, men nätet är svajigt värre.

  Annons

  Det blir mycket golfspelande här på två superfina banor. Jag befinner mig på Peleponessos och en resort som heter Costa Navarino – helt fantastisk.

  En spelledig dag hyrde vi cyklar och åkte runt bland blommande apelsinträd och gigantiska olivlundar – en upplevelse jag sent ska glömma. Så vackert…!

  Besökte hotellets spa-avdelning och provade att bada i extrasaltat havsvatten. Helt otroligt skönt – man flyter som en kork och det är nästan svårt att simma – så lätt blir man i vattnet.

   

  IMG_3136

  Maten då….ja inte blir det några fastedagar här, men jag rör mig ganska rejält varje dag. Fastan får vänta tills jag kommer hem till vardagen! Nej, här njuter jag av medelhavsmat och medelhavsdryck… och det med mycket gott samvete.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar