Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Röj och rensa bort alla spöken!

  30 april 2012

  Idag firar vi Valborg. Vi hälsar våren välkommen och passar på att elda upp allt skräp. I gamla tider eldade man för att skrämma bort oknytt och andra hotfulla hemskheter. Kanske kan vi göra likadant med våra inre spöken. Bort med dåliga vanor och in med nya, bättre.

  Annons

  1 maj är väl en suveränt bra dag att göra omstart om du tappat spåret. Är du redan inne i dina nya goda vanor är det bara att fortsätta på det inslagna spåret. Allt känns ju lite lättare nu när vårvärmen kommer och vi kan plocka av några klädlager.

  Jag var ju på semester i Portugal förra veckan, och även om vädret inte var vad vi hade hoppats, så kunde vi i alla fall spela golf barbent i kort kjol. När jag packade inför resan hittade jag inga riktiga spöken i garderoben, men jag insåg att det hängde en massa kläder där som inte använts på ett par år eller mer. Kanske dags för en storröjning där också! Jag har sparat på några favoritpaltor som är lite för stora OM jag händelsevis skulle börja växa nån storlek. Så fullständigt galet – det finns inte i tanken överhuvudtaget, så varför ha en smygväg ut? Nej, nu ska det rensas och skänkas till dem som bättre behöver dem.

  Det här är ett sätt att visa mig själv att jag litar på att jag kan leva som jag vill. Fortsätta motionera, äta vettigt och Må Bra!! Välkommen sköna maj, så kommer fina formen på köpet!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar