Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Regnet öser ner…vad hittar vi då på?

  14 juli 2015

  Det är lite semesterglest bland mina blogginlägg… Det har varit ett idogt golfande med 5-dagars tävling i Värmland och nu har jag tillbringat en dryg vecka på Öland med släkt och vänner. Även här har det blivit en del golf, men också några turer på rullskidor, cykelturer samt en utflykt till Blå Jungfrun.

  Annons

  Oj, vad vi är väderberoende i det här landet! Så länge som det är uppehåll kan man vara ute och ägna sig åt det mesta i motionsväg, men idag gick vi bet… Kollade väderprognosen, packade golfbagarna och for iväg till min hemmabana Källatorp, men när vi kom fram började regnet ösa ner. Vi avvaktade en timme, men det tröstlösa hällregnet gjorde att vi gav upp alla planer på att spela golf. Det är faktiskt inte kul när allt blir blött! Regnkläder kan man ta på sig, men det är ändå inte kul när svingen blir klumpig och greppet halkar. Då är det bättre att hitta på något annat.

  Nu har vi ändrat dagsplanen och hoppas på lite bättre väder frampå dagen så att vi kan ta en cykeltur. Jag har lovat mig själv att röra på kroppen varje dag i sommar. Min senaste passion är rullskidorna som förhoppningsvis ska göra min Tjejvasa-debut i februari lite lättare. Det är förvånansvärt skoj och ger bra och allsidig träning som funkar även med min smärtande fot… Dessutom kan man åka även om det regnar litegrann! Jag skrev tidigare i våras om att jag hade som mål att läka min onda fot och kunna börja springa igen i sommar, men det har tyvärr inte lyckats trots behandlingar. Så nu får jag tillsvidare ta skeden i vacker hand och göra sånt som funkar och då är jag glad att ha hittat ännu ett alternativ till löpningen. All kroppsrörelse är bra och varje liten aktivitet är bättre än ingen alls! Hoppas du njuter av sommars precis som jag även om vädret inte är precis vad vi hade hoppats. Det kunde ju varit värre….. 😉

  IMG_3326

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar