Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Privatrådgivning i 5:2-klubben

  2 februari 2014

  Du som blir medlem i 5:2-klubben har än så länge chansen till rena rama privatrådgivningen. Vi har ganska många chattillfällen varje vecka och än så länge är det inte så många som slåss om vår uppmärksamhet, så det går faktiskt att få egna privata råd. I torsdags chattade jag i 25 minuter med en person och då hinner man ganska mycket om man vill.

  Annons

  Så ta chansen, vi växer och växer så framöver kanske det blir många som är inne samtidigt och då blir det oftast ganska kortfattade svar.

  En annan trevlig detalj i 5:2-klubben är att alla kan ha sin egen blogg och berätta hur det går och på så sätt dokumentera för sig själv, men även peppa andra genom att läsa och kommentera hos varandra.

  Redan i kväll kan du hinna chatta med Ola kl. 19.00-19.30 och i morgon måndag har du två chanser att chatta – dels med mig mellan 12.00-12.30 och sedan med Marlene Gustawson som är snille på smoothies mellan 19.00-19.30. Så ta chansen att lära dig mer om halvfasta i vår nya 5:2-klubb. Välkommen!1blogg

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar