Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Premiärtur för året!

  8 april 2016

  Idag blev det äntligen av. Rullskidorna fick ut och rulla på en värmländsk skogsväg. SMHI hade lovat gråväder hela dagen, men det sprack upp och jag fick en riktigt njutbar tur på 15 km.

  Jag har anmält mig till ett skidlopp på Svalbard (!!!) som går om tre veckor, så nu måste jag hålla armarna igång för att orka staka. De vanliga skidorna är ohjälpligt parkerade i garaget i väntan på Svalbardsloppet – någon annan skidåkning är inte aktuellt på våra sydliga breddgrader. Perfekt då med rullskidor. Det är dessutom riktigt kul och det hade jag väl aldrig trott när jag provade förra sommaren. Det är så roligt att jag inte ens har behov av musik i öronen och det är nog tur! Man vill ha lite koll på om det kommer en bil farande eller nåt annat stort och hårt som man inte har lust att gnugga sig mot.

  Annons

  Efter min yoghurtlunch hade jag lite spring kvar i benen och det var så vackert ute att jag tog en liten promenad genom skogen och ner mot sjön. Jag vill gärna säga havet här – det är så havslikt vid Vänern med den fria horisonten och de vackra klipporna. Hade mobilen i fickan, så det blev några fina bilder.

  IMG_5179

  Ett litet vattenhinder på vägen visade sig vara en fantastisk tall-spegel:

  IMG_5177

  Den här tallen är minst lika envis som jag! Och den kan tydligen hämta näring direkt ur berget – naturen är fantastisk, eller hur?

   

  IMG_5181

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar