Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Positiva vibbar!

  8 december 2014

  Tänk vad bra det känns att umgås med människor som VILL något! Nu har vi varit en vecka här på Playitas Fuerteventura med en grupp på totalt ca 60 personer varav hälften från MåBra. Alla har rest hit med inställningen att träna, äta, njuta och må bra och jag kan nog med gott samvete påstå att resan har motsvarat allas förväntningar.

  Annons

  Det har tränats styrka med X-Cord, dansats, körts fitness cross, vattengympats, löptränats, promenerats, coretränats, lyssnats på föredrag, åkts på utflykt och jag vet inte allt…. men allt med inställningen att det är kul, intressant, berikande och bara såååå härligt! De enda som har fallerat en smula är väl vi två MåBra-representanter… Stackars Martina åkte på feber, vilket när hon idag kom hem och besökte doktorn visade sig vara lunginflammation. Men hon kämpade för att orka delta så mycket det gick. Själv har jag åkt på en rejäl förkylning, men den har bara hindrat mig från att träna ett par dagar, så min kropp har fått mer träning än en normalvecka i alla fall.

  Jag blir alltid lika glad att känna alla positiva vibbar som deltagarna sänder ut och som studsar tillbaka från alla instruktörer. Alla kör på efter egen förmåga och glädjen går inte att missta sig på. Under föreläsningarna är det många instämmande nickar och igenkännande skratt!

  Det är verkligen en sann fröjd att få möjligheten till en sån här vecka som inspirerar till fortsatt välbefinnande på alla plan. Jag kan bara varmt rekommendera alla att ge sig själv en MåBraresa i julklapp eller att sätta den högst på önskelistan.

  IMG_2753

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar