Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Perfekta blodvärden av 5:2!

  22 januari 2016

  Jag blir så glaaad! Fick ett meddelande från en läsare som jag också träffat en gång när jag stod i en monter på Ica Maxi i Solna och pratade om 5:2. Leena läser min blogg och vi har haft lite kontakt av och till. Så här skriver hon idag:

  Annons

  ””Hej Marie ! Min hjärtläkare undrade under min 1/2 års kontroll om jag gick på nån speciell diet, han var överraskad att alla mina blodvärden var perfekta trots min hjärtsjukdom. Tack 5:2 livstil ! Varit tvungen att slarva men börjat nu igen ‘på riktigt ‘. Tack Marie för din inspiration! 🌼 ””

  Vad ska man säga? Här kommer ännu ett levande bevis på att det verkligen fungerar med 5:2 och att det går att ta till sig en livsstil som kan förbättra livskvalitén. Jag blir så himla glad å hennes vägnar, men det betyder också att så många fler redan mår bättre och ytterligare fler skulle kunna förändra och förbättra sin livssituation.

  Jag vet – det fungerar inte på alla, men på väldigt många! Och har du inte provat, så är det inte för sent. Det är aldrig för sent att ändra livsstil – äta bättre – börja träna – öka vardagsmotionen… Just do it!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar