Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  På resande fot…!

  28 september 2016
  Jag är på resande fot och njuter av tillvaron!

  Jag befinner mig för närvarande på en spännande resa igen. Jag vet att jag har det oförskämt bra, men jag njuter verkligen av möjligheten att få resa och se nya vyer medan jag fortfarande orkar!

  I förrgår – måndag landade vi i Nice och tog bussen till Monaco där vi fått låna en fenomenalt belägen liten lägenhet. Sov gott och vaknade vid en fantastisk vy. IMG_6039

  Annons

  Vandrade nästan ända fram till Menton, öster om Monaco, vilket tog oss närmare två timmar eftersom en del av promenadvägen var avstängd så att vi fick klättra oss upp en rejäl omväg. Bra motion, tröstade vi oss med… Åt en Ceasarsallad och knallade sen samma väg tillbaka, totalt blev det väl drygt 2 mil! Glömde dessvärre att ta kort förutom på ett vackert eukalyptusträd… jag var väl för uppslukad av utsikten på ditvägen och alltför trött på hemvägen 🙂

  IMG_6035

  I morse for vi vidare och började med att köra upp för att få en vy över hela Monaco – ganska spektakulärt!

  IMG_6043

  Bakom mig ser du ett blått höghus – riktigt läcker arkitektur, tycker jag, men undrar vad de tycker som nu bor bakom huset och har fått sin utsikt spolierad?

   

  IMG_6049

  Färden har nu gått vidare och vi har just kommit till Andorra – det lilla landet i Pyrenéerna. Innan vi åker vidare ska jag svara på en läsarfråga om bröd till maten, så jag återkommer i morgon om nätet fortfarande funkar!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar