Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Omaka par

  6 september 2012

  Igår jobbade jag hemma med mina julrecept. Med min kvinnliga simultankapacitet, plockade jag samtidigt ihop till en maskin tvätt såklart. När de rena paltorna kom ut ur torktumlaren tog jag mig genast an uppgiften att para ihop strumporna och vad händer?

  Annons

  Kan någon begripa vad som är fatt? Jag vet att jag lade in jämna par i maskinen, men ut kommer dessa singlar. Har jag en tomte hemma som gillar randiga persedlar? Eller kan det finnas ett avloppstroll som slurpar åt sig strumpor? Mysteriet kvarstår!

  Julpatén blev desto mer lyckad och hamnar inte i avloppet! Jag som avskyr smaken av lever, ville ändå ge den en chans. Lever innehåller mycket järn och andra mineraler och vitaminer. Med lite kycklinglever och i övrigt färs och härliga kryddor, blev patén så god att jag kommer att publicera receptet rakt av. (kommer i nummer 12;-)) Är det fler än jag som inte gillar lever?  Jag måste då berätta att det inte fanns en enda gnutta leversmak – jag är superkänslig  i det avseendet.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar