Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Om en vecka händer det – 5:2 kommer till China!

  14 oktober 2013

  Om en vecka,nästa måndag 21/10 har jag det stora nöjet att agera ”förband” (med betoning på ”för”, inte på ”band”) åt Mia Törnblom. Jag vet att jag var alldeles överväldigad efter att ha lyssnat på henne på förra årets upplaga av MåBra-kvällen. Mia är en gudabenådad föredragshållare och har ju till och med fått utmärkelse som ”Årets Talare 2012”.

  Annons

  Självklart är det en smula pirrigt att stå på samma scen som hon inför en massa förväntansfulla människor, men det är också en ära och en gigantisk utmaning som jag tänker försöka njuta av mitt i stirrigheten!

  Jag tänker berätta en hel del personligt om min egen viktresa och hur jag har hamnat där jag är idag. Just nu är jag så uppfylld av att leva med 5:2-metoden och hur den har påverkat mig och min kropp, så det kommer jag naturligtvis också att berätta om!

  Jag kollade nyss, och det finns fortfarande biljetter kvar att boka. Förra året tog biljetterna slut så släng dig på länken och boka redan idag så är du säker på att få en plats. Jag träffade Mia i förra veckan och hon har, som vanligt en massa härlig ny inspiration att bjuda på!

  Vi blir jätteglada att få se varenda stol uppbokad och du kommer att få många skratt och en hel del matnyttigt i bagaget, det kan jag lova!

  Tisdagen den 29:e gör vi om samma föreställning i Göteborg, eller ungefär samma ska jag väl säga. Både Mia och jag har en vis tendens att prata lite ur hjärtat vad som kommer för oss, så det är ingen garanti att vi följer ett spikat manus. Mycket beror på dig som sitter i publiken! Varmt välkommen!

  mabra-kvall-2013

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar