Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Och resultatet blev…

  1 mars 2016

  …långt över förväntan! Vilken festdag med alla dessa tjejer i olika åldrar. I början av loppet var det trängsel, men sedan gick det faktiskt att åka i sin egen takt utan problem. Jag blev inte förkyld och jag lyckades åka Tjejvasan på betydligt kortare tid än vad jag vågat hoppas. Detta tack vare fenomenalt vallade skidor och suveräna spår (+ naturligtvis all träning innan som gjorde att jag orkade)

  Annons

   

  Det här sporrar till fortsatt träning och det ska inte bli något sofflock för min del. Hörde nyss en radiointervju med en dam 80+ som tränar på gymmet regelbundet och det ska också bli min ambitionsnivå. I resultatlistorna från Tjejvasan såg jag också minst 2 damer i klassen 80+, så varför inte ha det som ett mål?

   

  Så häng på du som känner att det skulle vara en bra utmaning. Tillgång till snö är naturligtvis en fördel om man ska satsa på längdskidor, men du som bor alltför långt från snön kan självklart satsa på andra motionsformer. Att sätta VårRuset som mål är inte heller dumt eller helt enkelt bara att känna välbefinnandet i att komma ut och röra på sig. Alla tycker inte att det är kul med tävlingar – det kan räcka med att tävla mot sig själv! Detta var mitt livs första lopp och jag tror nog att det kan bli fler. Fortsättningsvis som nu med ambitionsnivån att ha kul och inte förta mig!

  11739tj16 2016-02-27 11-39-09

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar