Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Motion och träning kan vara många saker

  11 april 2016

  Ja, jämskotta vad man kan hitta på när solen skiner och mannen har sågat ner en ful björk. Övning ger färdighet och jag övade så mycket jag orkade. Några vedträn blev lite sneda men vad gör det när de ändå bara ska eldas upp. Riktigt kul var det också att hugga och jag blev alldeles svettig, så nog ökade jag dagens energiförbrukning en del. Ingen blodvite uppstod, men några blåsor i handen blev det. Det var det värt!

  Annons

  IMG_5194

  Pang – mitt i prick, där satt den!

   

  IMG_5196

  Stort lass stjälps inte av vilken liten tuva som helst!

  Allt man gör utöver att bara andas och existera ger lite extra motion. Så fort pulsen går upp och du jobbar dig lite svettig är det bra, om du inte skadar dig eller använder felaktiga arbetsställningar förstås. Däremot tänker jag numera inte att jag ska äta lite extra bara för att jag har rört mig. Nej, det behövs oftast lite extra uttag på kalorikontot – det är sällan det ligger på minussidan för mig, om jag inte har en planerad fastedag såklart. Och det hade jag inte idag!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar