Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Min nyaste müsli-favorit

  15 augusti 2014

  Sen jag var barn har jag ätit fil eller yoghurt till lunch. Mina föräldrar gjorde det också så det här vanan är djupt rotad i mig. Men jag byter yoghurtsorter ibland och då och då hittar jag en ny müslisort som jag provar när jag vill ha lite variation mot min egen hemgjorda blandning. Nu är det en ny granola på väg ut på marknaden som jag har fått provsmaka och jag föll pladask! Det här är definitivt min nya favorit. Knaprig och krispig, smakrik utan att vara sliskig. Den har faktiskt inget tillsatt socker, men känns ändå lite sötaktig i smaken. Sen smakar den rejält av kardemumma, vilket är en av mina favoritkryddor! Jag tycker också att den mättar bra vilket kan bero på att den innehåller hasselnötter och är oljerostad och inte känns dammig i munnen som vissa sorter kan göra. Ett litet varningsfinger om du är nötallergisk eller glutenintolerant. På förpackningen varnas även för spår av andra allergener.

  Annons

  bild-168

  Jag begriper inte varför bilden blir liggande – jag har roterat och haft mig, men den vill inte som jag. Men du får väl lägga huvudet på sned om du inte kan se.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar