Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Måste snabbmat vara friterad/hårdstekt?

  17 februari 2014

  Jag såg i DN att mästerkocken Leif Mannerström ondgör sig över att snabbmatskedjan Kentucky Fried Chicken ska göra ett nytt försök att etablera sig i Stockholm. Förra gången de öppnade en KFC i Stockholm gick det inte så bra eftersom det sammanföll med ”epidemin” när många drabbades av magsjuka för att de ätit otillräckligt tillagat kycklingkött och drabbats av campylobakter. Då rasade försäljningen av kyckling, men nu har den återhämtats och vi äter minst lika mycket kyckling som innan risken med campylobacter blev kända.

  Annons

  Så nu är de tydligen på g igen och man kan ju verkligen undra om vi behöver fler snabbmatsrestauranger som serverar friterad och hårdstekt snabbmat. Om jag skulle gå ut och äta lunch och vilja ha något som går snabbt vill jag hellre äta något lätt och lättsmält och det kan ju inte vara så himla svårt att åstadkomma – även av en snabbmatskedja.

  fast food

  Jag efterlyser alltså fler restauranger som profilerar sig genom att servera nyttig snabbmat!

  Wok

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar