Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Man får göra allt man kan för att Må Bra

  1 juni 2011

  Nu har jag länge haft i skallen att jag skulle vilja ha en röd bil och helst en cabriolet, så idag har jag slagit till på en riktigt fräck begagnad Peugeot 207 cc. Illandes röd och med svart-röd läderklädsel. Jag är så glad och jag mår så bra av att kunna unna mig detta. Va’ fasen – visst kunde jag ha minskat mitt banklån lite istället, men hur sexigt är det?

  Annons

  Nu undrar vän av ordning – vad har detta med min ”Expertsida” att göra? Jo, faktiskt är denna sakliga sida ändrad till en mera bloggliknande dito, så nu kan jag skriva vad som faller mig in! Det ska bli riktigt skoj!

  Men visst ska jag fortsätta hålla en inriktning mot välbefinnande  och jag kommer att fortsätta svara på era frågor om viktminskning, men däremellan blir det lite ditt och datt om min vardag. Men för att sy ihop det här inlägget, kan jag kalla mitt bilköp för ett rejält bamsestort kalorifritt nöje! Nu ska jag cabba ner och åka ut och glida….

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar