Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Lunchlåda – är det nåt spännande?

  11 december 2011

  Hela MåBraredaktionen flyttade till nya lokaler den 1 oktober. Sen dess har det märkliga inträffat att jag har börjat ta med mig lunchlåda…

  Tidigare var jag ärligt talat en riktig slarvmaja, som ofta stod vid skrivbordet och slängde i mig en tallrik yoghurt – trots alla mina goda råd till er andra att äta en ordentlig lunch.

  Annons

  Men nu har jag upptäckt att det stämmer allt det där jag har sagt om att man orkar mer under eftermiddagen, och jag är inte alls lika tokhungrig när jag kommer hem. Dessutom är det smart att jag hinner testlaga alla mina recept som sedan kommer i våra veckomenyer i MåBra. Jag lagar två portioner på kvällen och äter ofta resterna till lunch nästa dag.

  Nu har jag dessutom börjat använda mig av den nya lunchlådan från Frozzypack, som fanns med i mina julklappstips, precis som förklädet som jag tipsade om häromdagen. Nu har du chansen att vinna en Frozzypack och göra det enklare att ta med mat som behöver hållas kall. Har du inte tillgång till  kylskåp är det alltså inte längre ett hinder för att ta med kylvaror i lunchboxen. Smart idé och dessutom är den härligt färggrann med sitt glada lock. Vi har 10 lunchboxar som vi lottar ut!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar