Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Livets efterrätt!

  16 januari 2015

  Jaaa, jag har blivit farmor!!!

  Den 19 december föddes en liten kille som naturligtvis är världens vackraste lilla barnbarn! Nu ska jag inte skylla på lille Morris att jag varit så inaktiv på bloggen, men visst har han upptagit mina tankar ganska mycket. Sen blev det jul också och nyår och skidåkning i Sälen och jag vet inte allt vad mycket roligt som händer i mitt liv just nu!

  Annons

  Visst är det festligt att barnbarn kallas livets efterrätt. Man kopplar ihop den fantastiska känslan med slutdelen i en måltid som dessutom ska vara kronan på verket och något lite extra gott. Det är onekligen sant att ett barnbarn är superfantastiskt. Man får gosa ohämmat och skämma bort utan att behöva ta det riktiga ansvaret. Man får låna honom små mysiga stunder och lämna tillbaka när han blir för jobbig! Det ska verkligen bli underbart att få följa den lille krabaten och se honom växa upp!

  Noppi och farmor

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar