Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Låt inte snön hindra promenaden

  12 november 2016
  Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, sägs det....och skor! Här har jag testat ett par kängor som håller måttet på snö, is och snöglopp!

  Många var det som tvingades gå betydligt längre än planerat när snön vräkte ner i Stockholm och det blev totalkaos i trafiken. Säkert var det många som förbannade sitt skoval när de slipprade ikring och frös om fötterna. En och annan fall-olycka inträffade säkert också.

  Annons

  Som av en händelse damp det samma dag ner ett par kängor hemma hos mig som jag tänkte testa. Jag hade knappast kunnat önska mig bättre väder och väglag för att kolla om de här kängorna håller måttet.

  IMG_6235

  Det blev en långpromenad dagen efter snöfallet i det vackra vädret och jag sökte upp både backar, snö, blask och isigt underlag. Jag kom hem med hela lårbenshalsar och snustorr och VARM om fötterna. Jag som alltid fryser, men de här kängorna känns väldigt gosiga, stabila och trygga. Kanske inte så pimpinett utseende, men jag väljer definitivt funktionen i första rummet.

  IMG_6231

  Så nu finns det ingen anledning att banga promenaden för väglaget! Man gör av med betydligt mer energi när man pulsar i snö, så det är ju synd att missa den chansen. Men ett gott råd – sätt på dig ett par rejäla skodon som klarar snö och halka så att du kan njuta av promenaden oavsett underlag. Dessa finns säkert i många butiker, men är du nyfiken på dem söker du enklast på www.merrell.comMRLW-J37216-121415-F16-HERO

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar