Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Laddar med lasagne

  26 februari 2016

  I morgon kör vi Tjejvasan, min svägerska och jag. Ska bli spännande att se hur vi kan trassla oss fram tillsammans med de andra 9900 åkarna. Så himla kul med en sån massa tjejer med positiv inställning och kämpaglöd! Jag känner mig ganska väl förberedd men man vet aldrig hur dagsformen är och hur vallningen fungerar. Nu har jag världens bästa valla-hjälp, så jag är inte bekymrad över den detaljen.

  Annons

  Det här loppet har varit mitt mål under hela året och resan hit är egentligen huvudsaken. Många träningstimmar har gjort att jag mår så himla bra, så när morgondagen är över gäller det att sätta ett nytt mål och inte sätta sig i soffan…

  Hämtade nummerlappen i Sälen igår och fick veta att jag blivit framflyttad från startled 10 till led 3 tack vare det seedningslopp jag genomförde i Orsa för två veckor sen. Det betyder att det blir tidig väckning med start 09.15 istället för 11.00, men framförallt borde det vara mindre sönderkörda spår när man får starta såpass långt fram. Kallare också, vilket borde ge bättre före!

  Förkylningssymtomen som jag känt av under veckan försöker jag tränga bort och lindra med halsspray som jag köpte på apoteket, så nu hoppas jag att jag är pigg i morgon.

  Middag ikväll blir min lättlagade lasagne. Riktig kolhydratladdning inför loppet, alltså! Var just och handlade och hittade lammfärs, så jag byter ut nötfärsen i mitt originalrecept och kryddar med lite extra timjan, så blir det ännu godare. 1305-mat-lasagne-410x300

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar