Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Jag vill igång fast det är lite trögt

  21 november 2016
  Efter en veckas förkylning är det lite motigt att börja träna igen men nu är det dags!

  Har din höstgympa startat? Min golffys-gympa började i mitten av oktober men jag hann tyvärr bara vara med 3 gånger innan jag reste från Sverige.

  Nu har jag varit i Spanien i en vecka och min vistelse började med en rejäl förkylning med hosta. Så det har inte blivit någon träning alls för min del. Nu kommer utmaningen att sätta igång igen när förkylningen klingar av.

  Annons

  Just efter ett uppehåll känner man sig ofta dålig på allt. Orken tryter och det är inte lika kul att träna som när det flyter på bra. Då gäller det att påminna sig om att det ganska snabbt kommer att gå lättare. Jag ska börja med lite lätta pass och sedan öka successivt när orken återvänder. Så imorgon drar jag igång! Nu har jag sagt det! Jag vet ju att det känns bra när jag väl har kommit igång!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar