Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Idag fick jag den första!

  4 april 2014

  Vilken häftig känsla att få den första boken från tryckeriet. Jag tog en härligt solig promenad till Bonnier Fakta på Sveavägen där jag träffade Kerstin som gav mig sitt ex som hade kommit igår. Den är så fiiiin och jag är mäkta stolt! Det löjliga är att jag blir sugen på att läsa den själv fast jag borde kunna den utantill vid det här laget!

  Annons

  5:2 för kvinnor

  Den här veckan har jag haft 2 dagar av halvfasta och nu är det ganska exakt ett år sedan jag började testa metoden. Det var den 16 april 2013 och med få undantag har jag följt metoden hela tiden. Fortfarande vidhåller jag att detta är en suverän livsstil för många – inte för alla såklart, men det är oändligt många som intygar att detta funkar och att man mår otroligt bra av att dra igen svångremmen en eller ett par dagar i veckan.

  Har du ännu inte provat men är nyfiken – nu kan du skaffa dig ett verktyg som ger dig inspiration och de fakta du behöver för att sätta igång. Dessutom får du en hoper lättlagade recept som gör det ännu lättare. Boken finns snart ute i handeln, men du kan fortfarande beställa den till specialpris här på MåBras hemsida. Den upplagan är dock begränsad, så skynda, skynda… 😉

  Kommer du till MåBrakvällen i Stockholm nästa måndag den 14/4? I så fall ses vi kanske. Troligen kommer boken att säljas även där och då kan du få ett signerat ex.

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar