Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Hotellfrukost är så gott!

  3 maj 2016

  Det är något alldeles speciellt med hotellfrukost. Det där med att bara gå och ta av allt som står framdukat och ser så gott ut.

  På Svalbard bodde vi bra utan att det var lyxigt och även här var frukostbuffén något vi såg fram emot när vi vaknade.

  Annons

  Yoghurt med olika sorters müsli, frön och nötter. Nybakt grovt bröd med rökt renstek och paprika, äggröra… Det fanns wienerbröd också, men jag tog inte ett enda – smakade på ett hörn men det fick räcka. Så himla gott var det faktiskt inte. Men nog åt jag ändå nästan dubbelt så mycket mot vad jag gör hemma. Tack och lov rörde vi oss en hel del, men brallorna sitter lite trångt nu. Det får bli lite åtstramning några dagar så fixar det till sig.

  Jag frossade i uppskurna bitar av apelsiner, grape och andra frukter. Varför äter jag inte det här hemma? Det är ju så enkelt att skära en apelsin i klyftor och äta med kroppen. Dessutom är det sååå mycket bättre än att dricka ett glas juice. Du får i dig mycket mer fibrer på det viset och blir mer mätt än av ett glas juice. 2 dl juice ger ungefär lika mycket energi som 2 hela apelsiner, vilket blir du mest belåten av?

  Orange fruit. Slices isolated on white

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar