Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Hittade en strålande idé på Facebook

  19 oktober 2016

  Säga vad man vill om Facebook, men jag tycker att det är ett jättebra sätt att ha lite löpande kontakt med sina vänner som man inte alltid hinner prata med. Ibland hittar man också en del roliga tips och idéer som man inte annars kommit på.

  Annons

  I morse hade något ljushuvud kommit på en idé med en omvänd adventskalender och den tyckte jag var riktigt fin! Så här alltså:

  Skaffa en korg eller kasse den 1/12. Lägg varje dag en burksoppa, en energibar, en tandborste, en tvål…..eller något annat användbart som någon bättre behövande kan få. På julaftonen kan du sedan skänka den till nån organisation som kan se till att den kommer till användning.13626646_1330939610269263_2572667897623870685_n

  Samma idé går att använda på ett annat sätt: Lägg en liten användbar eller personlig pryl i korgen varje dag – det kan vara allt från en tvål, fina servetter, ett ljus, en flaska balsamvinäger eller en hemvirkad grytlapp. På julaftonen har du sedan en skojig julklapp att ge till en av dina kära!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar