Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Här kommer ett tips från en 5:2-kompis!

  11 september 2013

  Det är så härligt att ni har synpunkter och frågor och att ni tipsar i kommentarerna här på bloggen, en del av era tips tar jag gärna upp i nya inlägg så att fler får tillgång till dem. Det är ju inte alla som går in och tittar på kommentarerna och det är lite synd, för där finns mycket skoj och bra att läsa!

  Annons

  Nu senast när jag skrev om vaniljyoghurten, tipsade Karin om att man kan köpa små burkar med vaniljpulver som är jättesmart att smaksätta yoghurten med. Jag har två olika sorter hemma – det finns säkert fler – och en liten burk kostar ca 30 kronor, men den räcker i evigheter. Man tar bara en liten knivudd av pulvret så ger det massor av god, äkta vaniljsmak. Pulvret framställs av riven vaniljstång och inget annat, och är i princip helt kalorifritt.

  Även ute på stan möter jag folk som testar 5:2. Senast igår träffade jag en f.d kollegas man som berättade att han hade gått ner 11 kg och mådde så himla bra. Han berättade också att det känns naturligt att äta mindre de andra dagarna eftersom hela mattänket blivit annorlunda. Den nya livsstilen har också fört med sig att han motionerar mer än tidigare med dagliga morgonpromenader. Det är fantastiskt roligt att höra att så många upptäcker samma sak.

  Jag ser fortfarande ingen anledning att sluta med detta, jag mår hur bra som helst. Nu varvar jag 6:1 med 5:2 beroende på hur veckorna och vågen ser ut:)

  Må så gott alla!

  vanilj2

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar