Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Häng med på en rolig utmaning!

  14 april 2012

  Jag hittade en gammal bekant från TV4-tiden med Förkväll på Facebook. Leila och jag hade samma inställning till mat och träning och brukade babbla lite när vi väntade på att sändningen skulle starta.

  Så började jag läsa hennes blogg och blev så inspirerad av hennes utmaning i förra veckan. Hon föreslog att vi alla varje gång vi går till köket, ska göra 10 benböj – riktiga benböj så att man kommer ner på huk, nästan så som små barn kan göra, men som vi vuxna ofta har glömt.

  Annons

  Nu har jag visserligen öppen planlösning och är nästan alltid i köket ändå, men idén var så himla bra! Man blir ju dessutom påmind om man går till köket i ett okynnesärende. Då får man verkligen en anledning att tänka till.

  Häng med mig på utmaningen och skriv på Facebook hur många benböj det blir. Jag har knyckt idén rakt av och tänkt att vi kör i morgon, söndag när de flesta är hemma! Läser du detta senare, kan du göra det vilken dag du vill! Katarina Woxnerud har många gånger i MåBra visat hur en riktig benböj ska se ut, men här ser du även Leila göra en:

  Vill du läsa mer i Leilas blogg, kan du kika och klicka här.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar