Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  God Jul!

  23 december 2012

  Det skrivs spalt-mil med tips om hur julbordet ska hanteras och även jag har bidragit med några kilometer, så här kommer inga kluriga sista-minuten-råd.

  Själv har jag hittills lyckats undvika allt vad julbord heter, så jag ser verkligen fram emot morgondagen med sill, gravad och rökt lax, skinka, köttbullar, grisfötter, hembakat knäckebröd… Just nu doftar det härligt av kanel från risgrynsgröten som sväller på spisen – undrar vem som får mandeln?… Jag tänker njuta av mina favoriter utan funderingar på att räkna kalorier. Ska se till att hinna med en promenad, så att aptiten är riktigt på topp, så det så!

  Annons

  Så idag – så här da’n före dopparda’n – tänker jag nöja mig med att önska er alla en riktigt God Jul!

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar