Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Går det att mota viruset innan det slår till?

  22 februari 2017
  Jag har fått nys om en ny nässpray som kallas virusblockerare. Det ska se till att viruset inte fastnar och att man därmed slipper förkylningar. Mycket intressant att se om den funkar - enligt tester ska den göra det!

  Om du har läst mina blogginlägg sedan i julas, har du kanske noterat att jag gått med en hopplöst efterhängsen förkylning i 7-8 veckor. Jag tycker att jag provat det mesta för att bli av med eländet, men inget tycks hjälpa. I förrgår gick jag till doktorn här i Spanien som undersökte mig ordentligt och konstaterade efter röntgen att jag har en rejäl inflammation i alla bihålorna, så nu är det medicinering med spanska piller som känns effektiva. Jag är redan mycket bättre.

  Annons

  Ofta drar man på sig diverse virus när man flyger, tycker jag mig ha märkt, och just nu sitter jag på planet hem från Spanien för att packa om och sedan bär det av till Alperna för en veckas njutförsåkning! Vill INTE ha tillbaka detta elände…

  Fick nys om (haha!) en ny sorts nässpray genom ett pressmeddelande och den sägs kunna hindra förkylningsvirus från att bita sig fast. Det låter nästan för bra för att vara sant, men jag ska definitivt testa nu och se om jag kan klara mig. Visserligen kan man ju aldrig veta om man hade klarat sig ändå, men jag villl göra allt som går för att undvika att bli risig igen.

  Blir jag förkyld funkade den inte på mig, men om jag INTE blir sjuk tänker jag prova varje gång jag befinner mig i ”riskmiljöer”, dvs i flygplan, när jag ska träffa snoriga barnbarn osv.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar