Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Förlängd paltkoma

  9 januari 2012

  Äntligen vardag…???!!!

  Efter nyårsafton var det nästan som om jag hamnade i en förlängd paltkoma. Sena kvällar och därmed senare morgnar, annorlunda mat och mattider osv gjorde att jag blev slö och håglös. En lätt förkylningskänning gjorde dessutom att jag höll mig inomhus ett par dagar och sen var det kört! Så lätt det är att ramla ner i kakburken – någon måste ju äta upp alla pepparkakor som jag hade bakat, så att de tar slut nån gång… Ja, du hör det typiskt borttappade resonemanget – även ett klok och förståndig viktcoach kan tappa nappen ibland.

  Annons

  Efter att par dagars tokslarv tog jag mig samman och störtade ut på ett par rejält raska promenader och redan det tog kål på den värsta slappheten. Då blev det också lättare att låta bli det onödiga snaskandet.

  Hur mysigt det än är med helger och extra ledighet, så är det ganska skönt att få lunka in i de vanliga rutinerna igen. Nu längtar jag efter kvällens terminsstart på gympan. Det ska bli skönt att få svettas lite och få väcka liv i musklerna igen.

  Min första bit på vägen till Fin Form 2012 är insikten att jag mår bra i min beslutsamhet. Min vagn är på spåret igen. Du är väl med?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar