Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Finn din Fina Form 2012

  4 januari 2012

   

  JAAAA! NU är det en bra tid att se fram emot en härlig sommar. Gör vi avstamp redan nu, kan vi få njuta av vetskapen att vi gjort vårt bästa för att uppnå fina formen utan att behöva stressbanta efter påsk eller tokträna i maj.

  Annons

  Vad innebär fin form för dig?

  För mig är det ungefär synonymt med välbefinnande, och inte enbart som känslan när det spritter i kroppen av lycka. Fin form är snarare själva grundförutsättningen för att lyckokänslan ska uppstå. Fin form betyder att jag mår bra till både kropp, knopp och själ men det måste inte betyda att jag är på topp jämt. Även om min grundform är fin, kan jag ha tillfälliga dalar – det är mänskligt!

  Den där fina formen är härlig, väl värd att sträva efter och att kämpa för. Men – handen på hjärtat – visst ”glömmer” jag själv ibland att jobba för den… En sak har jag ändå lärt mig genom åren – det är aldrig för sent för en omstart och varje steg åt rätt håll är bättre än inga steg alls.

  Vi har säkert olika utgångslägen, men vi behöver alla ständig påfyllning av motivation och inspiration för att komma i vår egen bästa form utifrån vår egen förmåga. Under våren kommer jag att skriva blogginlägg då och då på temat. Min förhoppning är att jag på så sätt ska kunna ge dig inspiration att sträva mot din bästa form och samtidigt stimulera mig själv att jobba för min.

  Nu rullar tåget mot bästa sommarformen. Hoppa på, så ska vi tillsammans göra en härligt buskul resa!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar