Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Fenomenalt resultat med 5:2

  27 februari 2017
  5:2-metoden drar inga braskande rubriker i kvällstidningarna längre, men den används fortfarande med bra resultat. Läs om hur Hans lyckades gå ner 10 kg på två månader och i ett huj förbättrade sina träningsresultat!

  Jag fick ett meddelande på Facebook av en person som vi träffade på vår fantastiska Bhutanresa i oktober 2015. Så här skriver Hans:  ”Jag har tagit till mig att satsa på en ”bättre livsföring” – lite inspirerad av dig; vi har noterat dina spalter…🙂 För min del satsade jag på 5-2-metoden. Super! Har gått ner 10 kg på 2 mån och 4 min på 5 km rundan. Känner mig lätt o pigg! Tack för draghjälpen.”

  Annons

  Sånt här blir jag så himla glad att höra! Dels är det naturligtvis jätteroligt att jag kan inspirera någon annan till att göra något som får honom att må bättre. Men också ett bevis på att 5:2-metoden fortfarande är aktuell även om det inte är braskande rubriker i kvällstidningarna längre.

  Sen är det också fenomenalt att Hans inte bara gått ner 10 kg utan även att han förbättrat sina träningsresultat markant. Självklart är det lättare att släpa runt en kropp som väger 10 kg mindre och då blir man heller inte lika trött. Dessutom blir belastningen på knän och leder betydligt mindre.

  Så går du med tankar att göra något åt dina onödiga kilon kan du hämta inspiration av Hans exempel.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar