Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Favorit i repris på releasepartyt

  25 april 2014

  I tisdags hade jag en sådan där dag som man sparar i minnet för alltid. Jag hade bjudit in en massa vänner för att hjälpa mig fira att min bok 5:2 för kvinnor nu är helt färdig och ute i handeln. Vi var dryga 60 personer som minglade och skålade i ekologisk Prosecco.

  Annons

  prosecco

  Jag hade funderat på vad jag skulle bjuda på och insåg att det i brist på spis eller ugn måste vara kallt och lättlagat. Ett av mina favoritlivsmedel är SALMA – den suveränt goda laxfilén som har en härligt fast konsistens och smakar så pinfärskt gott att den kan ätas rå utan någon tillagning -suveränt som sashimi. Men den blir ännu godare med en fräsch marinering. Jag tog ett av mina egna recept från webben som är en favorit hemma hos mig. Många har frågat efter receptet och du hittar det här om du vill prova. Ska du ha fest någon gång med många människor är det här ett suveränt recept, men det är också enkelt nog att laga bara en portion.

  marinerad-lax

   

  När jag började med 5:2 för ett år sedan kunde jag inte ana att det skulle bli så stort och ännu mindre att jag skulle få skriva en bok. Det var så roligt, att jag nu funderar  på vad nästa ska kunna handla om…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar