Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Ett bra gåbortspresent-tips

  24 juli 2016

  Ofta när jag ska bort på middag tar jag med en flaska gott vin – det är enkelt och det uppskattas av de flesta. Men ibland känns det lite upprepat och då funderar man oftast på en blombukett eller en chokladask. Man vill ju inte köpa något som folk inte behöver eller ogillar. Men matvaror är ofta uppskattat och kanske då någon extra god sorts olivolja eller liknande som man kanske inte går och köper själv.

  Annons

  Nu senast plockade jag ihop en korg som jag också gjort tidigare och som brukar gillas. Eftersom (som jag skrev häromdagen) tomaterna är goda nu stoppade jag ner allt man behöver för att göra en Caprese. Den här lilla presenten kan du göra i olika lyxvarianter beroende på vilken olja och vilken vinäger du väljer. Du kan också komplettera med lite parmaskinka, nån god ost eller kanske en vinflaska.

  IMG_5779

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar