Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  En 24-timmarsdag så här på det nya året!

  2 januari 2014

  Jag har just skrivit ett blogginlägg på vår systersajt 5:2-klubben. Jag undrar hur många som kommer att hitta dit under 2014? Intresset är enormt och ju fler vi blir, desto bättre kan vi hjälpas åt, stötta och tipsa varandra. Så sprid gärna till dina intresserade kompisar att vi finns. Kolla här!

  Annons

  Att hitta en fastemetod som passar just dig är viktigt för att du ska trivas med det här levnadsmönstret. På 5:2-klubbens sida kan du läsa om skillnaderna mellan 5:2, 24-timmars, 16:8 osv och prova dig sedan fram. Det är själva fastan i sig som gör små underverk i kroppen, så vilken modell du väljer avgör du själv.

  Om du är ute efter viktminskning är det skillnaden i kalorier under en längre period som avgör hur snabbt du kommer att tappa kilon. Fastedagarna gör en stor skillnad, men även livet mellan fastan. Motion och träning behövs också för välbefinnandet och för att snabba på viktminskningen.

  När du blivit medlem i 5:2-klubben kan du dra nytta av andras bloggar, hoppa in i våra forum och komma in och tjattra med oss i chatten, så kommer du att få både råd, tips och fortsatt motivation! Ikväll chattar jag mellan 19.30-20.00. Välkommen in!

  Själv har jag hållit på så länge att jag varierar mellan olika modeller och känner mig bekväm med både 5:2, 16:8 och 24-timmars. Visst är det fantastiskt att det är så enkelt! Idag tänkte jag ta mig en 24-timmarsfastedag, vilket innebär att jag hittills druckit en kopp svart te. Till lunch ska jag festa på en kopp grönt te och mellanmålet blir nog…en kopp te… Kan det bli enklare? Inget räknande, inga funderingar och faktiskt varken hunger eller längtan efter att äta. Visst hade det varit gott med en knäckemacka, men den får jag ju i morgon. Big deal!?!

  Nu hoppas jag på ett lyckosamt år för oss alla. Välkommen 2014!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar