Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Drömma kostar ingenting…..

  12 juni 2012

  Uttrycket har jag snott från en av våra läsarbloggar. Christina har bestämt sig för att gå ner i vikt och träna sig i form för att kunna springa New York marathon innan hon fyller 50.

  Att verkligen bestämma sig och ge sig den på att lyckas, är ett utmärkt sätt att öka oddsen för att lyckas i sina målsättningar. Ett halvhjärtat beslut slutar ofta i ett misslyckande och så känner man att det inte är någon idé att försöka igen på ett tag. Det är sånt som gör att man lätt hamnar i att 3 kilos viktminskning följs av 4 kilos viktuppgång.

  Annons

  Mycket bättre är att fatta ett beslut som bygger på ett upplägg som man orkar och vill fullfölja. Du måste alltså först tänka igenom vad som passar just dig. Vill du promt ha snabba resutat, får du finna dig i att försaka ganska mycket, och veta att du klarar av att vara konsekvent. Vill du inte vara så sträng mot dig själv, kanske du ska sätta målet längre fram i tiden och ställa dig in på att resultatet kommer på sikt och med små förändringar.

  Christina har en skön inställning. Hon unnar sig att göra felsteg och tappar inte fokus om hon går utanför ramarna. Det långsiktiga målet står ändå fast. Det blir spännande att följa hela vägen. Bravo, fortsätt på den vägen, Christina! Vill du inspireras av Christinas framgångar, ta del av hennes drömmar och samtidigt stötta henne på vägen – Läs mer i Christinas blogg!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar