Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Det vinnande konceptet?

  23 mars 2015

  Äntligen!!! Efter nästan 4 år utan att kunna varken hoppa eller springa har jag nu varit på Playitas i en vecka och kunnat delta i 3-4 pass om dagen utan att få ont i min fot. Visserligen har jag lindat den för att få lite stadga men det har i alla fall fungerat.

  Annons

  Igår blev det kanske lite för mycket påfrestning med både power-step, Aerobics och cirkelträning men det var ju så kallt, regnigt och blåsigt, så det var ett kul sätt att hålla värmen.

  i morse kom så det slutliga testet och det som varit målet med mina ganska smärtsamma stötvågsbehandlingar: ett joggingpass i intervaller. Foten höll, Eureka! Nåja, ärligt talat har jag lite ont nu, men det blir vila en tid när jag kommer hem och ska komma ikapp med den vanliga tillvaron!Lite regn fick vi men inte så farligt. Skön promenad med 300 m höjdskillnad med vackra vyer.
  Nu är det bara 4 dagar tills jag är hemma. Ska bli så härligt att få kramas lääänge!

  Men jag är oerhört glad och tacksam att kroppen fortfarande vill vara med och röra på sig. Det är aldrig för sent att göra något åt sin kondition!imageFantastiska instruktörerna Sara och Thea körde 80-talstema på Aerobicspasset igår – så kul att man glömmer onda fötter och andra tråkigheter.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar