Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Butiksstrategier

  22 mars 2016

  Ofta när jag handlar mat använder jag scannern för att slippa stå i kassakön och på så sätt spara tid, men idag blev det ingen tidsbesparing… En av varorna funkade inte att scanna, så när jag skulle betala fick köpet avbrytas och sen började vi om från början och jag fick lägga upp allt på bandet. Så gick det med den tidsvinsten…

  Annons

  Och i förrgår åkte jag på avstämning – också typiskt när mannen sitter utanför i bilen och väntar. Dessbättre hade jag inte handlat så mycket, så det gick rätt snabbt ändå!

  Men jag behöver ett tips! Hur i all världen lyckas man packa påsen samtidigt som man handlar när varorna i butiken liksom kommer i fel ordning? Mejerivarorna är ju fyrkantiga och ganska tunga, men de kommer alltid efter grönsakerna och jag vill inte stapla 1 kg yoghurt ovanpå mina fina tomater eller klämma till bananerna så att det blir mosade.  Olika påsar, javisst, men man kan ju inte ha hur många som helst… Bröd och andra klämkänsliga varor bör ju också ligga högt upp… Ofta slutar det med att jag lägger allt löst i korgen/vagnen och packar vid kassan, men då har jag missat halva vitsen med självscanningen. Hur gör du?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar