Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Bra tips för långpromenad!

  28 augusti 2016
  Att ställa en bil vid start och en annan vid mål är ett smart sätt om man inte vill gå och vända samma väg tillbaka.

  Senast när vi var här nere på Öland hittade vi en fantastisk cykelled som vi körde ett par gånger. Den vindlar sig genom Bödaskogen utmed vattnet från Trollskogen vid Ölands norra udde ner till Böda Sand. Då pratade vi om att det vore roligt att vandra ungefär samma sträcka eftersom det är så himla vackert, och idag blev det av!

  Annons

  IMG_5807

  Min bror och svägerska är här så vi förfogar över två bilar, och för att kunna gå hela sträckan utan att vända ställde vi först den ena bilen vid Böda Sand och tog den andra upp till Trollskogen. Mycket bra trick om man inte har en rundslinga att gå!

  Motionsappen startades och vi kom iväg vid 10-snåret. Ryggsäck på Görans rygg eftersom han tycker att han behöver träna extra mycket…, så vi hade med oss både regnkläder och fika i termos. Det var nog tur det för redan vid 11.30 började det småregna och så höll det på av och till. Vid 13-tiden var vi rätt kaffesugna och då var det jättemysigt att stanna vid den mycket igenstängda kiosken vid Homrevet och packa upp våra medhavda mackor.

  IMG_5896

  När vi kom fram till Böda Sand hade vi trampat i nästan 4 timmar och tillryggalagt närapå 2 mil och då tyckte Göran att ryggan var så lätt att han lika gärna kunde vandra vidare ända hem…och han har ännu inte kommit tillbaka, hehe. Undrar om skogsrået har tagit honom…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar