Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Att lära sig spela piano tar tid!

  10 februari 2014

  Jag skrev nyss ett inlägg i min blogg på 5:2-klubbens sida och jag kände att det kanske finns några här som kan få en tankeställare av att läsa det. Via den här länken kan du komma till min 5:2-blogg som idag handlar om hur man ibland kan få en känsla av att vilja ge upp när resultaten inte motsvarar de egna förväntningarna.

  Annons

  I övrigt måste jag bara dela med mig av den lyckokänsla man kan få när ett ryggskott släpper. Har du någon gång känt en rygg som går i baklås och känns helt ihopsnörpt vet du vad jag menar… I torsdags skred jag fram i ultrarapid med ryggen i 90-graders vinkel. Det tog 45 minuter att få på mig kläderna och jag kunde inte över huvud taget kliva in i duschen. Varje minsta rörelse var en pina!

  Torsdag och fredag var det maxdos Diklofenak för att få bort värsta smärtan och idag efter två kiropraktorbehandlingar fredag och söndag står jag nästan som vanligt vid min dator och det känns som en gåva! Halleluja! Nu gäller det att göra läxan och träna på nya övningar som jag fick för att stärka upp de kritiska partierna i min rygg.

  ryggskott2 ryggskott

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar