Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach och har tidigare bloggat på mabra.com. Här hittar du alla hennes tidigare inlägg med ner i vikt-tips, svar på läsarfrågor och spännande fakta om 5:2-dieten.

  Annons

  Ajajaj mina stackars muskler…

  10 november 2014

  2013-06-20 13.31.24

  Det brukar heta att kondition är färskvara men det gäller definitivt muskelstyrka också! Igår kväll var jag på min golffysgympa (som jag för övrigt vill rekommendera alla golfare att testa). Vaknade pigg i morse utan några kännbara men, men ack ack, nu börjar det strama överallt. Jag vet ju att träningsvärk brukar ta 24-36 timmar för att kännas och nu har det bara gått 20 timmar, så hur kommer det att kännas i kväll?  Hujedamig, det var ganska många benböj, vridövningar, balansövningar och andra tuffa körare med hjälp av medicinbollar, gummiband, hantlar och käppar och inte minst med den egna kroppsvikten som är nog så kännbar när man använder den på rätt sätt!

  Annons

  MEN – ont är inte alltid otrevligt. Detta kallar jag ”sköntont” och det är en himla skillnad. Jag vet hur bra jag mår när kroppen får en utmaning och jag vet att det kommer att kännas bättre för var gång jag tränat! Har du händelsevis tappat greppet om din egen träning, så kan jag bara säga – bestäm dig för att sätta igång igen! Det räcker att gå dit en enda gång, sen minns kroppen hur roligt och skönt det är!

  För att inte tala om hur mycket bättre min golf kommer att bli nästa säsong! Det gäller att börja träna i tid så att jag kan njuta ännu mer av kommande rundor. Bilden är från en av mina favoritbanor – Omberg!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept
  Annons


  Annons

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar